Bútor elszállítás

Bútor elszállítás, régi bútor elszállítás, lomtalanítás

Óriási méretű – feleslegessé vált bútorok. A feleslegessé vált, lim-lomnak tekinthető bútorok – pláne, ha emeleti lakásból kell eltávolítani őket – nem kis gondot okoznak, és nem teheti ki azokat egyszerűen az utcára, kivéve lomtalanításkor. Cipekednie viszont lomtalanításkor is kell. Nálunk viszont egyszerűen megoldhatóvá válik a bútor szállítás minden nyűgje és kényelmetlensége. Legyen az még óriási bútordarabok esetében is, hiszen ez a szolgáltatás kifejezetten arra specializálódott, hogy minden probléma megoldható legyen. Monumentális szekrényeknek még a megmozdításuk is komoly fizikai teher, nem, hogy lecipelni az emeletről.

Cégünk népszerű szolgáltatása a használt bútor elszállítása

Levesszük válláról a terhet, hogy Önnek kelljen megoldania a használt bútor elszállításának gondját. Ön megrendeli a használt bútor elszállítása szolgáltatást, s kollégáink rövid időn belül önnél lesznek. Kipakolnak, bepakolnak, szállítanak. A régi bútorokat úgy tervezték, hogy még szétszedni is nehéz, vagy lehetetlen őket. Kollégáink rendelkeznek a megfelelő eszközökkel, gépjárművekkel minden ezzel kapcsolatos nehézséget rugalmasan megoldanak.

A régi bútorok elszállítása többnyire a lomtalanítások alkalmával történik meg, ám ez az esemény évente mindössze egyszer kerül megszervezésre.

Ha lemaradtál az idei lomtalanításról, akkor a régi bútorok elszállításával egy újabb évet kell várnod, ám erre nem mindig van idő – ha szeretnél több szabad helyet, vagy épp felújításon töröd a fejed, és ki szeretnéd használni az otthonod nyújtotta lehetőségeket, más megoldás után kell nézned. Szerencsére könnyedén megoldható a dolog: csak fel kell venned velünk a kapcsolatot!

Cégünk vállalja a régi bútorok elszállítását is, méghozzá abban az időpontban, amikor neked megfelel, így nem szükséges az önkormányzati lomtalanításhoz igazodnod. A szolgáltatás rugalmas, az ára pedig kedvező, így neked is érdemes bennünket választanod!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a lehetőség iránt, és kérdésed lenne, illetve, ha szeretnél megbízni bennünket régi bútoraid elszállításával, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérj árajánlatot!

Bútor elszállítás területei:

I. kerület (Budavár)II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút)III. kerület (Óbuda, Békásmegyer)IV. kerület (Újpest); V.kerület (Lipótváros, Belváros); VI. kerület (Terézváros)VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros)IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya); XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget)XIII. kerület (Angyalföld)XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely)XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota)XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert)XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre)XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet)XXI. kerület (Csepel); XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény)XXIII. kerület (Soroksár); Nagykovácsi ; Pilisvörösvár ; Pomáz ; Remeteszőlős ; Solymár ; Szentendre ; Üröm ;Budakalász ; Budakeszi ; Budaörs

+36 30 911 0781