Zsákos sittszállítás

Zsákos sittszállítás Budapest

zsákos sittszállítás a tökéletes megoldás lehet, ha nincs mód és hely a konténer lerakására.

Minden építkezés legnehezebb pontja a sittszállítás.
Az építési munkák során azonnal keletkező sitt, törmelék, építési hulladék elszállítása rendkívül fontos.

Cégünk alacsonyabb áron, gyorsan, hatékonyan vállalja az építési törmelék, bontási hulladék, sitt vegyes hulladék biztonságos és szakszerű elszállítását.

Munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek, a zsákos sittszállítás során nagyobb mennyiségű anyaggal is könnyedén megbírkózunk.

Szolgáltatásaink ebben rendkívül nagy segítséget nyújt Önnek.

sittszállítást kivétel nélkül minden esetekben szabályosan végezzük, mivel a jogszabályi előírásoknak nem megfelelő szállítás rendkívül nagy büntetést vonhat maga után mind a megrendelőre, mind a szolgáltatóra vonatkozóan.

Felújítás bontás során rengeteg sitt, hulladék alakul ki.  halmozódik fel. Van erre megoldás és mégpedig ennek a hulladéknak az elszállítása. Sok esetben nem tudják az emberek mit kezdjenek vele vagy hova kellene vinniük, melyik hulladék lerakó hely a megfelelő számukra vagy éppen nincs olyan elszállító eszköze, amivel ezt meg tehetné.  S mint tudjuk a környezetünket nagyon védenünk kell.
Cégünk elszállítja Önnek a zsákos sittet otthonából udvarából vagy bérházának lépcsőházából.

Nincs más dolga csak számunkra előkészíteni zsákokba és mi felpakoljuk a teherautóra és elszállítjuk a megfelelő hulladéktároló telepre.

Miért jó a zsákos sittszállítás?

zsákos sittszállítás egy gyors és precíz lomtalanítási megoldás. Pláne, ha nem saját kezűleg kell kivitelezni a kipakolás nem egyszer ijesztőnek tűnő feladatát. Mert bár a szemét óhatatlanul termelődik az ember környezetében, a lomok összeszedése és időnkénti eldobása mégis kényelmetlen, sőt, kifejezetten kényes kihívás. Így aztán, ahogy telik-múlik az idő, úgy gyarapodik azon holmik mennyisége, amik bizony kizárólag a kiszórásra várnak.

A zsákos sittszállítás környezetbarát megoldás A környezetbarát, mint jelző, ebben az esetben több módon is érthető. Egyrészt, mivel a kipakolt, kidobásra szánt sitt a hulladéklerakó telepre kerül, így a feldolgozása abszolút hivatalos és környezetkímélő. Másrészt mivel a gyorsaságon túl, a diszkréció is lényeges pozitívum, így a feladatot zavaró hatások nélkül teljesítjük. Ezzel nyugalmat és elégedettséget garantálva.

A zsákos sittszállítás első lépése a kipakolás Minden a szemét összeszedésével kezdődik. Ez az energia- és időigényes kihívás nem okozhat fejfájást, hiszen a gárdánk kezébe veszi az irányítást.

Sittszállítás területei

I. kerület (Budavár)II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút)III. kerület (Óbuda, Békásmegyer)IV. kerület (Újpest); V.kerület (Lipótváros, Belváros); VI. kerület (Terézváros)VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros)IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya); XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget)XIII. kerület (Angyalföld)XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely)XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota)XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert)XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre)XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet)XXI. kerület (Csepel); XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény)XXIII. kerület (Soroksár); Nagykovácsi ; Pilisvörösvár ; Pomáz ; Remeteszőlős ; Solymár ; Szentendre ; Üröm ;Budakalász ; Budakeszi ; Budaörs

+36 30 911 0781