Sittszállítás Budapest

Amikor sittszállítást szeretnénk igénybe venni Budapesten, akkor felmerülhet bennünk, hogy a mi lakóhelyünkön is igényelhető-e a szolgáltatás? Szerencsére erre az esetek többségében igen a válasz, legalábbis Budapest területén biztos. Azonban ahhoz, hogy meg is valósuljon az elszállítás, tudnunk kell pár dologról, amire figyelnünk kell előtte, illetve közben.

Mit nevezünk sittszállításnak?

Gyakorlatilag minden olyan hulladék, építési törmelék, szemét elszállítását nevezzük így, mely egy építkezésen, bontásnál vagy felújításnál keletkezik. Viszont egyúttal azt is érdemes tudni, hogy ebbe mi tartozik bele, illetve mitől szabadulhatunk még meg konténerrel? Ide tartozik a vakolat, téglatörmelék, kisebb betondarabok, cserépdarabok, faldarabok, csövek, áthidaló maradványok és hasonló építési és bontási hulladékok. Viszont emellett még mást is elszállítunk.

Egyéb hulladékok szállítása

Emellett szokták lomtalanításra is rendelni. Amikor valaki például költözik, akkor előfordulhat, hogy a régi tulajdonos nem gondoskodik a lomokról. Ekkor sajnos nekünk kell tőlük megszabadulnunk. Ennek az egyik legkönnyebb módja a rögtönzött lomtalanítás, mely során mi határozzuk meg, hogy mikor kívánunk megszabadulni a sok lomtól.

Veszélyes hulladék

És mi van a veszélyes hulladékokkal? Ezekre érdemes mindig külön rákérdezni, ha szeretnénk tőlük megszabadulni. A legtöbb esetben erre a sittszállítás nem jó megoldás, épp ezért érdemes tudni, hogy mi tartozik ebbe a kategóriába.

Veszélyes hulladéknak minősülnek a különböző azbesztet tartalmazó anyagok, pl. palák. Vagy az autógumik, olajok, olajos rongyok, elemek, akkumulátorok, hogy csak párat említsek. Ezeket a legtöbb esetben egy külön veszélyes hulladékokra szakosodott hulladékkezelőnél lehet leadni.

Sittszállítás Budapest szállítási területi

I. kerület (Budavár)II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút)III. kerület (Óbuda, Békásmegyer)IV. kerület (Újpest); V.kerület (Lipótváros, Belváros); VI. kerület (Terézváros)VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros)IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya); XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget)XIII. kerület (Angyalföld)XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely)XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota)XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert)XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre)XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet)XXI. kerület (Csepel); XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény)XXIII. kerület (Soroksár); Nagykovácsi ; Pilisvörösvár ; Pomáz ; Remeteszőlős ; Solymár ; Szentendre ; Üröm ;Budakalász ; Budakeszi ; Budaörs

+36 30 911 0781