Lomtalanítás

Lomtalanítás Budapest

Lomtalanítást Budapest egész területén és Pest megye számos településén végzünk, lakossági és céges ügyfeleink részére egyaránt. A felgyülemlett lomok elszállításának folyamata, szinte teljes mértékben megegyezik a zsákos sittszállítás folyamatával.

A lomok elszállításakor sem történik konténer kihelyezése, hanem teherautóval szállítjuk el a felgyülemlett lomot és az egyéb nem veszélyes hulladékokat, valamint természetesen a rakodást és mi végezzük.

Vállalunk pincéből és emeletekről történő hulladék kitermelést is, mivel pontosan ez cégünk egyik legnagyobb erőssége!

Egyedileg gyártott technikai felszerelésinknek köszönhetően, nem akadály még a nehezebben hozzáférhető helyekről sem, a lomok és egyéb megunt kacatok kitermelése.

Amennyiben egy megbízható és profi céget keres, a felgyülemlett lomok és egyéb nem veszélyes hulladékok elszállítására, akkor a legjobb helyen jár.

Teljes lomtalanítás Budapesten

A hulladékgazdálkodás és a környezetvédelem kiemelten fontossá vált napjainkban. A lomtalanítás Budapest 2024-ben is városi környezetet szépítő intézkedések közül az egyik legfontosabb projekt. A budapesti lakosság számára is kiemelten fontos tevékenység, hiszen elősegíti, hogy egy élhetőbb, tisztább környezetben éljünk. 

A lomtalanítás többféle módon is történhet, választhatunk attól függően, hogy mennyi és milyen típusú lomtól szeretnénk megszabadítani otthonunkat. Teljes körű lomtalanítás Budapest 2024-ben magában foglalja minden felesleges tárgy összegyűjtését, szállítását és elhelyezését. Így önnek semmi dolga nincs ezzel kapcsolatban. 

Történhet szelektív formában is a lomtalanítás Budapest 2024 évében. Ebben az esetben a már nem hasznát tárgyainkat több csoportra szétosztjuk. Kiválasztjuk, hogy mely tárgyakat szeretnénk még megtartani, készítünk egy olyan csoportot is, amit másoknak tovább ajándékozunk és csak azokat a tárgyakat dobjuk ki, amik ezek után megmaradtak. Az újrahasznosítás segíthet csökkenteni a hulladék mennyiségét, ezáltal mi hozzájárulhatunk a környezet védelméhez.

Szállítás területei:

I. kerület (Budavár)II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút)III. kerület (Óbuda, Békásmegyer)IV. kerület (Újpest); V.kerület (Lipótváros, Belváros); VI. kerület (Terézváros)VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros)IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya); XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget)XIII. kerület (Angyalföld)XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely)XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota)XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert)XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre)XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet)XXI. kerület (Csepel); XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény)XXIII. kerület (Soroksár); Nagykovácsi ; Pilisvörösvár ; Pomáz ; Remeteszőlős ; Solymár ; Szentendre ; Üröm ;Budakalász ; Budakeszi ; Budaörs

Lomtalanítás rendelés: +36 30 911 0781

+36 30 911 0781