Sittszállítás

Sittszállítás-Budapest

Tudjuk, hogy egy felújítás, átalakítás, építés mennyi időt és energiát felemészt. A munkálatok után maradt sittet és építési törmeléket rövid idő alatt elszállítjuk. Önnek annyi a dolga, hogy felhív minket. A kiszállás minden esetben ingyenes Budapesten belül! Fix árakkal dolgozunk, így nem érheti kellemetlen meglepetés! 

Kérjen ajánlatot még ma! Rendelkezésre állunk a hét minden napján, akár pár órán belül.

Munkatársainkkal kedvező áron (pl.: zsákos sittszállítási árak), gyorsan, hatékonyan vállaljuk az építési törmelék, bontási hulladék, sitt vegyes hulladék szakszerű és biztonságos elszállítását.


Kulcsfontosságú az építési munkáknál az azonnal keletkező sitt, törmelék, építési hulladék szakszerű elszállítása (pl.: zsákos sittszállítás) .

Több éves tapasztalattal rendelkezünk, és a zsákos sittszállítás során nagyobb tételű anyaggal is könnyedén elbírunk. Sitt elszállítási szolgáltatásunk ebben igen nagy segítséget jelent Önnek.

A sittszállítást kivételek nélkül a legtöbb esetben szabályosan végezzük, ugyanis a jogszabályi rendelkezéseknek nem megfelelő sitt elszállítás jelentős büntetést vonhat maga után, amely sem a megrendelőnek, sem pedig a szolgáltatónak nem előnyös.

Az épületek felújítása és bontása során nagyon sok sitt, hulladék halmozódik fel az adott területen. Erre van jó megoldás, mégpedig az ilyen hulladékok elszállítása, itt beszélhetünk a zsákos sittről. A legtöbb esetben nem tudják a lakástulajdonosok, hogy mit kezdjenek ezekkel az anyagokkal, vagy hova kellene vinniük, melyik hulladék lerakóhely a legjobb számukra, vagy éppen nincs náluk olyan szállítóeszköz, amivel ezt meg tehetnék.  A környezetünket pedig védeni kell, nem beszélve az egészségünk megóvásáról.

Nincs más dolga, mint hogy csak számunkra előkészíti a zsákokat és mi felpakoljuk a teherautóra és kiszállítjuk a közeli hulladéktároló telepre. Érdeklődjön bátran a zsákos sittszállítás árakról!
Zsákos sitt elszállítás az otthonából, az udvarról vagy bérházának lépcsőházából is.

A fővárosban építkezik, felújít? Építési törmelék elszállítás Budapesten

Aki mostanság megfordul Budapesten, tapasztalhatja, hogy egymást érik az építkezések, melyekről természetesen nem hiányozhatnak az építési törmelék elszállíttatására alkalmas eszközök, hiszen a környezetvédelemre minden körülmények között ügyelni kell. Ha Ön is így gondolkozik, és hamarosan építkezésbe fogna, igényelje budapesti sittszállítás szolgáltatásunkat!

A sittszállítás Budapest bármelyik kerületében elérhető, így a teljes fővárosi lakosságnak segítő kezet nyújthatunk az építkezést illetően, ráadásul a város tisztaságára is ügyelhetünk tevékenységünkkel, így együtt járulhatunk hozzá egy élhetőbb környezet kialakításához. Budapesti sittszállítás szolgáltatásunk rugalmas, kedvező feltételekkel elérhető, így bárki számára adott a lehetőség, hogy szabályszerűen elszállíttassa az építési törmeléket a munkaterületről.

Mivel hamarosan itt a tavasz és még több építési munkálat várható, vegye fel velünk mihamarabb hívja telefonszámunkat.

Sittszállítás területei:

I. kerület (Budavár)II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút)III. kerület (Óbuda, Békásmegyer)IV. kerület (Újpest); V.kerület (Lipótváros, Belváros); VI. kerület (Terézváros)VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros)IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya); XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget)XIII. kerület (Angyalföld)XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely)XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota)XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert)XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre)XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet)XXI. kerület (Csepel); XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény)XXIII. kerület (Soroksár); Nagykovácsi ; Pilisvörösvár ; Pomáz ; Remeteszőlős ; Solymár ; Szentendre ; Üröm ;Budakalász ; Budakeszi ; Budaörs

+36 30 911 0781