Sittszállítás Budapest 10. kerület (Kőbánya)

Zsákos sittszállítás 10. kerület (Kőbánya)

Kollégáink saját kezűleg pakolják fel a teherautóra a zsákos sittet-lomot-hulladékot.A szállítást 3.5 tonnás teherautókkal végezzük el, ezért területfoglalási engedélyre nálunk nincs szükség. Legyen szó  zsákos sitt elszállításról vagy lomtalanításról, hulladékszállításról ránk garantáltan számíthat! Önnek nem kell kínlódnia a konténer megpakolásával, kollégáink elvégzik Önök helyett a munkának ezen részét. Szolgáltatásunk semmivel sem különbözik, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyre sem lesz szüksége! Árajánlatkérés esetén minél több információt kapunk annál pontosabban tudunk árat adni!

Sittszállítás 10. kerület (Kőbánya)

Sittnek számít építkezések, felújítások során keletkező építőanyag, bontott tégla, malter, kisebb betondarabok, hulladék, építőanyagok csomagolása, nyílászárók keretei, egyéb az építkezésből származó hulladék.

Bármilyen lakó, vagy nem lakó ingatlant, házat, épületet, tárolót, csarnokot bontanak, vagy építenek, esetleg nagyobb mennyiségű sitt elszállításáról és kezeléséről van szó, azt bizonylattal tudjuk szakszerűen elvégezni, amihez egyedi árajánlatot biztosítunk!

Építési törmelék elszállítás 10. kerület (Kőbánya)

Építési és bontási törmelék elszállításával Budapest minden kerületében és a Budapest környéki településeken is. Nemcsak magánszemélyek számára biztosítjuk az építési hulladék elszállítását, hanem cégek, társasházak, lakóparkok és önkormányzatok számára is. Tudunk alkalmazkodni a nagyobb és a kisebb építkezések szükségleteihez is.

Több szállító teherautóval rendelkezünk. Több mint 10 alkalmazottal dolgozunk együtt, ezért fennakadások nélkül vagyunk képesek akár a nagyobb volumenű építkezéseknél is folyamatosan építési törmeléket elszállítani.

Ha Ön a fővárosban vagy az agglomerációban építkezik, bont, felújít, úgy segítünk Önnek gyorsan, könnyen és olcsón megszabadulni a felesleges építési és bontási törmeléktől. Sittes teherautóinkba rakodhatja például a vakolatot, csempét, cserepet, földet, sódert, betont.

Ráadásul mi nem csak a sittet, azaz az inert hulladékot szállítjuk el, hanem a vegyes hulladékot is. Teherautóinkba vegyesen zsákokban is lehet pakolni a szemetet, azaz a sitt mellé, papír, fóliát, fémeket, egyéb háztartási szemetet, lomokat vagy zöld hulladékot is rakhat. A hulladék szétválogatását mi átvállaljuk. Így rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthat meg velünk, hiszen nem kell a különböző fajta hulladékokat külön-külön szelektíven pakolnia. Tegyen egyszerűen mindent bele a zsákokba és a többit bízza ránk! Hulladék ártalmatlanító üzembe, szállítunk szétválogatjuk a szemetet Ön helyett.

Vegyes hulladék szállítás, lomtalanítás, bútor elszállítás 10. kerület (Kőbánya)

Lomtalanítást Budapest egész területén és Pest megye számos településén végzünk, lakossági és céges ügyfeleink részére egyaránt. A felgyülemlett lomok elszállításának folyamata, szinte teljes mértékben megegyezik a zsákos sittszállítás folyamatával.

A lomok elszállításakor sem történik konténer kihelyezése, hanem teherautóval szállítjuk el a felgyülemlett lomot és az egyéb nem veszélyes hulladékokat, valamint természetesen a rakodást és mi végezzük.

Minden olyan hulladék ami nem újrahasznosítható. Elektronikai hulladék, gumiabroncsok, háztartási hulladék, vegyes szemét. Zöldhulladék, levágott ágak. Színesfém hulladék. Máshová nem sorolható egyéb hulladék. Hűtő, fagyasztó, mosógép, mosogatógép, sütő – nem szép dolgok, főleg ha működésképtelenül állnak egy sarokban. Ha nincs már szüksége háztartási nagygépére, professzionális lomtalanító cégünk akár már a mai nap elszállítja a megfelelő szemétlerakóba a lommá vált eszközöket, rendkívül kedvező áron!

Zsákos sittszállítás, lomtalanítás, hulladékszállítás 10. kerület teljes területére

Teherautóval, kézi rakodással szállítjuk el a lomot, sittet, hulladékot. Nincs szüksége területfoglalási engedélyre, nehezen megközelíthető helyekről is megoldjuk lomtalanítási, sittszállítási problémáját. Gyorsan, kedvező áron, több éves tapasztalattal.

Budapest I. kerülete, azaz a Várnegyed a város legtörténelmibb része, ahol számos nevezetesség és műemlék található. Azonban a turistalátványosságok mellett a kerületben élők mindennapjait is szervezik. 

A hulladékszállítás szempontjából a kerületben érvényben van a szelektív hulladékgyűjtés rendszere. A háztartásokban keletkező hulladékot az erre kijelölt időpontokban lehet kihelyezni az erre kijelölt kukákba. A szelektív hulladékot a lakók a kijelölt napokon válogatják szét, és a külön erre a célra kihelyezett zsákokba vagy edényekbe helyezik.

A kerületben a lomtalanításra is sor kerül, amelynek időpontját előre meghatározzák, és a lakóknak az erre a célra kijelölt időszakban kell kihelyezniük azokat az ingóságokat, amelyeket már nem kívánnak megtartani.

A hulladékgyűjtés rendszere fontos szerepet játszik a kerület tisztaságának és rendezettségének fenntartásában. A lakóknak érdemes betartaniuk az erre vonatkozó szabályokat és rendelkezéseket, hogy a hulladékgyűjtés hatékony és zavartalan legyen.

Sittszállítás-Lomtalanítás területei:

I. kerület (Budavár)II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút)III. kerület (Óbuda, Békásmegyer)IV. kerület (Újpest); V.kerület (Lipótváros, Belváros); VI. kerület (Terézváros)VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros)IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya); XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget)XIII. kerület (Angyalföld)XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely)XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota)XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert)XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre)XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet)XXI. kerület (Csepel); XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény)XXIII. kerület (Soroksár); Nagykovácsi ; Pilisvörösvár ; Pomáz ; Remeteszőlős ; Solymár ; Szentendre ; Üröm ;Budakalász ; Budakeszi ; Budaörs

Zsákos sitt szállítás-Lomtalanítás rendelés: +36 30 911 0781

+36 30 911 0781