Hulladékszállítás

Hulladékszállítás Budapest

Minden olyan hulladék ami nem újrahasznosítható. Elektronikai hulladék, gumiabroncsok, háztartási hulladék, vegyes szemét. Zöldhulladék, levágott ágak. Színesfém hulladék. Máshová nem sorolható egyéb hulladék. Hűtő, fagyasztó, mosógép, mosogatógép, sütő – nem szép dolgok, főleg ha működésképtelenül állnak egy sarokban. Ha nincs már szüksége háztartási nagygépére, professzionális lomtalanító cégünk akár már a mai nap elszállítja a megfelelő szemétlerakóba a lommá vált eszközöket, rendkívül kedvező áron!

Hulladékszállítás az építőiparban

Hulladékszállítás az építőipari vállalkozások számára is. Könnyítsd meg a munkavégzést praktikus szolgáltatásunk igénybevételével!

Az építkezések, felújítások során jelentős mennyiségű hulladék gyűlik össze a munkaterületeken, aminek elszállításáról is még gondoskodni kell. Emiatt előfordulhat, hogy a szakemberek csak jóval később tudnak belefogni a többi feladatba, emiatt tovább nőhet a kivitelezés ideje is. Ahhoz, hogy ezt el lehessen kerülni, és több idő maradjon a munkálatokra, célszerű megbízható szolgáltatót találni a hulladékszállításhoz.

Zsákos vagy ömlesztett hulladék elszállítására bátran kereshetnek bennünket a kivitelező cégek is. Szolgáltatásunk igénybevételével könnyedén lehet tartani a terveket, hiszen nem mehet el idő a szállítással. Ez a szakembereknek is kényelmesebb opció, nem fáradhatnak el, energiájukat százszázalékban az építkezés, felújítás munkálataira tudják fordítani.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz szolgáltatásunkról. Ha szeretnél élni az általunk kínált lehetőséggel, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Hulladékszállítás, lomszállítás területei

I. kerület (Budavár)II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), (Pesthidegkút)III. kerület (Óbuda, Békásmegyer)IV. kerület (Újpest); V.kerület (Lipótváros, Belváros); VI. kerület (Terézváros)VII. kerület (Erzsébetváros)VIII. kerület (Józsefváros)IX. kerület (Ferencváros)X. kerület (Kőbánya); XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad)XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget)XIII. kerület (Angyalföld)XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva); XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely)XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota)XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert)XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre)XIX. kerület (Kispest); XX. kerület (Pesterzsébet)XXI. kerület (Csepel); XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény)XXIII. kerület (Soroksár); Nagykovácsi ; Pilisvörösvár ; Pomáz ; Remeteszőlős ; Solymár ; Szentendre ; Üröm ;Budakalász ; Budakeszi ; Budaörs

+36 30 911 0781